Hvad skal du give dine arbejdere i gave?

Ingen kommentarer Share:
22xxss

Vil du gerne give dine arbejdere en gave her til sommer eller påske for at sige mange tak for deres hårde arbejde? I så fald skal du læse med her. 

I denne artikel får du nogle gode ideer til hvilke slags firmagaver det kunne være en god ide at give dem. Læs med her hvis det har interesse for dig. 

Kvinde træner

En god flaske vin, kaffe eller andet godt

Det er en ren klassiker at give en flaske vin eller lignende, hvis man gerne vil give sine arbejdere en lille takkegave. Det er for eksempel meget normalt at give op til jul, som en lille julegave, da arbejderne dermed kan nyde vinen sammen med familie og venner. 

Du kan alternativt også vælge at give dine arbejdere en lækker pose med god kaffe i god kvalitet. Det er ikke alle, der er helt vilde med at give alkohol som en gave til deres arbejdere. Og det er heller ikke alle arbejdere, der vil sætte lige så meget pris på sådan en gave. Men kaffe drikker næsten alle mennesker, og det er derfor en helt oplagt ting at give i gave. 

Kontorarbejder

Krus, trøje eller andet med logo

Du kan eventuelt også være lidt smart, imens du giver disse firmagaver væk og sørge for, at du giver gaver hvor dit logo er på. På den måde gør du også en smule uskyldig reklame for dit firma. 

Hvis du for eksempel giver en god trøje eller lignende til dine arbejdere i gave, hvor dit logo er på, så vil andre mennesker omkring dem hurtigt lægge mærke til logoet, når arbejderne benytter sig af tingen. Det kan endda ovenikøbet være, at de spørger hvor det er personen har fået denne flotte trøje henne. 

Det behøver ikke blot at være en trøje, som du giver til arbejderne. I dag kan man få mange forskellige produkter med ens logo på. Du kan for eksempel også vælge at give nogle gode kaffekrus væk eller kuglepenne. Sådanne produkter får man aldrig nok af!

Arbejdere på kontor

Til fælles glæde

Du kan alternativt også vælge at købe nogle lidt større gaver, som kan være til fælles glæde for dine arbejdere. Der er for eksempel mange firmaer, som i dag vælger at skabe et lille træningsrum på selve arbejdspladsen. På den måde kan dine arbejdere lige tage ned og løfte nogle jern, hvis de har brug for at røre sig under en pause. 

At træne hver dag er utroligt sundt for dine arbejdere, og det vil hjælpe dem med at fokusere meget bedre i løbet af dagen. Det er derfor også en ret god investering fra din side, da dine arbejdere vil kunne yde et bedre stykke arbejde i løbet af arbejdsdagen. 

Du kan for eksempel vælge at anskaffe en crosstrainer, nogle håndvægte og et løbebånd eller to. Det behøver skam ikke at være det helt store du anskaffer dig. Og alt afhængigt af hvor stor din virksomhed er – og hvor mange arbejdere du har ansat – så kan det være et ganske lille træningsrum det drejer sig om.

Previous Article

Brug papir, hvis du vil undgå for meget skærmtid

Next Article

Skal du have en elevator i virksomhederne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.