Hvordan vælger man den rigtige tonic til sin gin?

Ingen kommentarer Share:
en lækker drink
22xxss

Gin & tonic er en klassisk drink, som der er rigtig mange, der holder af. Når man skal lave en gin & tonic, så kan man dog godt komme i tvivl om, hvilken tonic der er bedst at vælge til sin gin. 

Når du skal vælge den tonic, der er perfekt til dig, så kan du overveje en række ting. Det kan du alt sammen læse mere om i denne artikel.

Tonic afhænger af gin

Når du skal vælge den perfekte tonic til din gin, så kan du først og fremmest overveje, hvilken slags gin & tonic du ønsker dig. Skal den være blid i smagen? Mere bitter? Kraftig eller sød? 

Når du først har fundet ud af, hvilken slags gin & tonic du ønsker at lave, så bliver det også lettere at vælge. Det er dog alligevel ikke helt nemt, for smagen i en gin & tonic afhænger jo også meget af, hvilken gin man bruger. Derfor er det nødvendigt, at man ikke bare har styr på sin tonic – men også har styr på sit gin køb.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water – til den blide gin & tonic

Hvis man gerne vil have en gin & tonic, der er nogenlunde blid i det, så kan man vælge at blande med denne. 

Denne tonic har en blanding af botaniske urter samt kildevand og kinin, der tilsammen skaber en let og blød tonicvand. Denne tonic er ikke specielt bitter, og den går rigtig godt sammen med neutrale gins. Derudover kan man også med fordel bruge den sammen med gins, der har smag af citrus, eller som er sød i smagen.

cocktails

Fentiman’s Tonic Water – til den kraftige gin & tonic

Hvis man hellere vil have en gin & tonic, der er lidt mere kraftig i smagen, så kan man bruge denne tonic. Denne er meget kraftig og dominerende i sin smag, og den bidrager med masser af bitterhed, krydderier, citrus og sødme. Du kan med fordel bruge dry gin, når du skal lave en kraftig gin & tonic med denne tonic.

1724 Tonic Water – til den mere friske gin & tonic

Du kan bruge denne tonic, hvis du ønsker en gin & tonic, der er lidt mere frisk i det. Dette tonicvand har en fin balance mellem bitterhed fra kinin og sødme fra appelsin. Den er hverken neutral eller bitter, men har en lettere kraftig smag af citrus. 

Previous Article

Få en fagmand til at rense dine ruder – læs her

Next Article

Husk de små ting når du skal ud og rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.